Spoznajte marketérku Lauru!

Laura pochádza z okolia 3. najväčšieho mesta na Slovensku. Odmala bola vedená k súhre a práci v tíme (má 5 skvelých súrodencov). 10 rokov sa venovala hudbe a hre na priečnu flautu. To jej vytvorilo úzky vzťah k hudbe. Rada trávi kvalitný čas s ľuďmi ktorých má rada - napr. na výlete, alebo pri dobrej káve. 

Laura, prečo práve marketing?

O možnosti štúdia marketingu sa (ako správny social media manager) dozvedela na sociálnych sieťach Fakulty masmediálnej komunikácie, Univerzity sv. Cyrila a Metoda Trnave. 

"Vždy som cítila, že ma láka práca v business sfére, ale nebola som si istá, čo študovať. Keď som sa dozvedela o marketingovej komunikácii a jej schopnostiach, hneď to vo mne vyvolalo túžbu dozvedieť sa o tom viac."


marketingovy-specialista-pracajpg


"Celý život som vyrastala v Prešove a to mesto má u mňa špeciálne miesto v srdci. Avšak počas rokov štúdia na vysokej škole v Trnave si Trnava u mňa vyslúžila 1. miesto. Mám rada krásy a atmosféru tohto mesta a som rada, že v ňom môžem tráviť svoj čas."



marketerka-laurajpg


"Obľúbenou kaviarňou je rozhodne Thalmeiner. Podnik priamo na Trojičnom námestí často navštevujeme s kamarátmi. Rada tu zájdem aj pracovať pri dobrej šálke kávy." 



marketing-pracajpg


Laura sa aktuálne venuje správe sociálnych sieti a tvorbe obsahu. Počas svojho dňa využíva množstvo aplikácii a marketingových nástrojov.


"Pozícia Social Media Managera ma aktuálne baví, ale v budúcnosti by si rada vyskúšala aj iné oblasti marketingu ako napríklad SEO a PPC. Mám veľa snov a plánov do budúcna veď život je nevyspytateľný a prekvapivý!"


marketingova-agentura-cennikjpg